Reviews

Lees hier de ervaringen van onze klanten waar wij een project voor uit hebben mogen voeren.

Beoordeel ons werk!

Hebben wij werk voor je mogen doen? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring met ons! Hoe vindt je dat wij ons werk hebben gedaan? Hebben we het netjes achtergelaten? Kortom, deel jouw ervaring met ons en toekomstige klanten!

testimonial icon

Jimmy en zijn team zijn de eerste die ik bel voor een project in de tuin. Het zijn echte vakmannen en weten waarover ze praten. De kwaliteit die zij leveren is top. Jimmy geeft ook goed aan waar je op moet letten wanneer je wilt vergelijken met andere partijen. Hoe dan ook, wil je gewoon goed werk geleverd hebben, dan moet je zeker bij Koot zijn!

Michael
testimonial icon

Koot heeft bij ons een hardhouten schutting geplaatst. Ik twijfelde eerst om de schutting zelf te plaatsen maar zo stevig als dat de schutting nu staat krijg je zelf niet voor elkaar. Ik overwoog eerst nog om voor douglashout te gaan, maar ben uiteindelijk blij met het advies voor hardhout van Jimmy. Top werk geleverd!

Henk
testimonial icon

Ik kwam via-via bij Koot terecht en heb een hele goede ervaring met deze mannen!” Ze hebben mij perfect geholpen met de aanleg van een nieuw voortuin dat voor mij een 10-jaren plan leek. Omdat ik zelf een leek ben, hebben zij mij echt uit de brand geholpen. Van materiaalkeuze tot aanleg. Alles verliep lekker soepel en ik heb eindelijk een heerlijke voortuin!

Denise
testimonial icon

Koot heeft voor mij wat grond- en sloopwerk uitgevoerd. Prima gasten die weten wat ze doen. Ik had nog wat oude betonfundering liggen en dat is mooi uitgegraven. Nu ligt er een mooie basis voor een nieuwe oprit.

Dennis