Vlonder plaatsen

Een vlonder plaatsen is een mooi alternatief voor een terras van sierbestrating. Het geeft direct karakter en sfeer en heeft een natuurlijke uitstraling. Een vlonderterras laten aanleggen is de juiste keuze als het gaat om een terras op maat of een vlonder waarbij een hoogteverschil opgevangen moet worden.

  • Home
  • Werkzaamheden
  • Vlonder plaatsen

Vlonder plaatsen

Het plaatsen van een vlonder geeft de tuin of woning écht karakter. Met een vlonder in de tuin of aan de woning creëer je het ultieme buitengevoel. Het plaatsen van een vlonder hoeft niet in iedere situatie moeilijk te zijn. Echter, voor sommige projecten is het aan te raden om professionals in te schakelen. Vooral als het gaat om een vlonder die een bepaalde hoogte moet overbruggen of aan het water komt te liggen, waarbij de vlonder juist vaak lager ligt dan de rest van de tuin.

Vlonderterras laten aanleggen

Een mooi vlonderterras van houten planken is een goed alternatief voor een terras van tegels. Een vlonderterras geeft een natuurlijkere uitstraling en wordt minder warm bij zonnige dagen. Wil je een vlonderterras laten aanleggen? Dan heb je de keuze uit verschillende houtsoorten en materialen. Vlonderplanken van hardhout is hierbij de meest duurzame keuze, maar ook de meest prijzige. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen of je wel of geen groeven in de plank wilt hebben. Kies je voor groeven, dan wordt het terras minder glad, maar heb je kans dat er meer vuil tussen gaat komen. Kies je voor een gladde houten plank? Dan wordt het logischerwijs gladder bij nat weer. Wij zullen je bij het maken van alle keuzes goed adviseren!

Vlonder op maat laten maken?

Heb je specifieke wensen voor een vlonderterras? Wij kunnen een vlonder geheel naar jouw wensen plaatsen. We bekijken daarbij eerst de situatie. Met welke ondergrond hebben we te maken? Zijn er hoogteverschillen? Waar wordt de vlonder voor gebruikt? Kortom, we nemen allerlei aspecten mee om uiteindelijk een constructie op maat te kunnen maken. Het moet 100% waterpas zijn en verzakkingen moeten zoveel mogelijk tegengegaan worden. Dit vergt kennis en ervaring en het gebruik van de juiste kwaliteit materialen. Wij nemen dit traject van A tot Z uit handen, waarbij het eindresultaat is wat telt. Ook een vlonder plaatsen? Neem contact met ons op!