Grondwerk

Wij specialiseren ons geruime tijd in verschillende grondwerken. Van grondwerk ter bevordering van tuinaanleg of grondwerken ter bevordering van fundatie of bestrating op grote schaal.

  • Home
  • Werkzaamheden
  • Grondwerk

Grondwerk laten uitvoeren?

Koot voert vele grondwerken uit voor zowel kleinere (tuin)projecten als grote (bouwgerelateerde) projecten voor bijvoorbeeld openbare ruimten en wegenbouw. Grondverzet kan uit veel verschillende soorten werkzaamheden bestaan; van het afvoeren van grond tot aan het slopen van een oude fundering en hier grond voor terugplaatsen. Ook het uitgraven van cunet behoort tot grondwerk dat Koot uitvoert. Een cunet is een uitgegegraven gedeelte van een niet-draagkrachtige grondlaag, of meerdere grondlagen. Het uitgegraven gedeelte wordt vervolgens opgevuld met draagkrachtige aarde of zandlagen ter bevordering van bestrating. We beschikken over het juiste materieel om alle grondwerken uit te voeren in de omgeving van Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Kwakel, Haarlem, Hoofddorp, Kudelstaart, Mijdrecht, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw-Vennep en Uithoorn.

Grondwerker nodig voor een project?

Een vakkundig grondwerkbedrijf inschakelen voor een project? Wij staan graag voor je klaar. We hebben de juiste kennis, kunde en materieel in huis om allerlei projecten succesvol af te ronden. We werken nauwkeurig en laten niets aan het toeval over. Grond door ons laten aanleveren of afvoeren? Geen probleem!

Hét grondwerkbedrijf in de omgeving!

Koot GWW is hét bedrijf in de omgeving voor verschillende werkzaamheden in de grond- weg- en waterbouw. Bij al onze projecten gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit. Dat doen we zowel voor de particulier als voor grotere (bestratings)projecten. 

Veelgestelde vragen

We nemen projecten aan van zowel grote als kleine omvang en voor verschillende doeleinden. Op grote schaal voeren we bijvoorbeeld grondwerken uit ter bevordering van bestrating. Maar ook voor de particulier voeren we grondwerk uit bijvoorbeeld ter bevordering van Tuinaanleg.