Betonwerk

Betonwerk is zeer divers maar kan onder andere worden toegepast bij de aanleg van tuinen, funderingen of een oprit. Daarnaast kunnen we ook beton slopen en verwijderen, bijvoorbeeld verouderde betonnen vloeren of oude funderingen. We voeren diverse betonwerken uit voor zowel kleinere (tuin)projecten als grotere projecten op bedrijfsterreinen.

  • Home
  • Werkzaamheden
  • Betonwerk

Betonwerken

Betonwerk omvat het plaatsen of storten van beton maar ook het verwijderen ervan. Zo slopen wij bijvoorbeeld bestaand beton zoals oude fundering of verouderde betonnen vloeren om deze uiteindelijk te vernieuwen met nieuw beton. Een oude fundering weghalen bevordert meestal het grondwerk daarna, om zo een nieuwe tuin aan te kunnen leggen of juist nieuwe fundering aan te leggen. Het verwijderen van oude funderingen of betonnen vloeren komt bijvoorbeeld vaak voor bij een oude schuur of garage.

Nooit meer last van verzakkingen

Beton heeft vele toepassingen. Zo ook in de tuin of andere gebieden waar de grond erg slap of zacht is en verzakkingen makkelijk kunnen plaatsvinden. Bij tuinaanleg op zeer zachte grond graven wij de eerste laag uit, plaatsen wij heipalen, storten we daarop beton en starten dan met het aanleggen van de tuin. In tuinen waar de grond constant verzakt, is betonwerk in deze vorm de ideale oplossing. 

Professioneel betonwerk

Op bedrijfsterreinen of professionele bouwprojecten wordt er veel met beton gewerkt. Op bedrijfsterreinen is in vele gevallen de gehele vloer of oprit van beton. Het nadeel van beton is dat het natuurlijk niet flexibel is en het daardoor lastig is om er iets anders voor terug te plaatsen. Met ons professionele materiaal kunnen wij echter veel doen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een project afgerond waarbij er betonnen vloeren gesloopt zijn die ruimte moesten maken voor toekomstige laaddocks.