Hovenier Uithoorn

  • Home
  • Hovenier Uithoorn

Op zoek naar een hovenier in Uithoorn? Wij zijn gespecialiseerd in diverse hovenierswerkzaamheden. Van het plaatsen van een schutting tot een complete tuinaanleg. We begeleiden onze klanten door het gehele proces en helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om materiaal en/of onderhoud. We doen er alles aan om te zorgen dat je optimaal kunt genieten van jouw tuin en er zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Diensten van ons hoveniersbedrijf

Koot GWW houdt zich bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen in omgeving Uithoorn. Echter, we beperken ons niet tot een complete aanleg, maar doen bijvoorbeeld ook tuinrenovaties. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen een overkapping te laten plaatsen, een nieuwe schutting te laten zetten, of (nieuwe) tuintegels te laten leggen. Wat de wens ook is, we houden van een persoonlijke benadering en bekijken de situatie het liefst vooraf zodat we weten waar we over praten en je van het beste advies kunnen voorzien.

Werkgebied van Koot hoveniers

Wij hebben mooie projecten mogen realiseren in de omgeving van Uithoorn. Daarnaast zijn wij ook actief in de regio Amstelveen, De Kwakel, Mijdrecht, Leimuiden en Aalsmeer. Hier richten we ons voornamelijk op tuinen, groenvoorzieningen en grotere grondwerk-projecten. We voeren onze hoveniers werkzaamheden altijd uit met oog voor detail en streven naar een hoge kwaliteit. Je kiest met Koot hoveniers voor een betrouwbare partner voor alles wat met jouw tuin of ander project te maken heeft. Van het leveren van materiaal tot aan onderhoud; wij regelen het voor je.

Wat kost een hovenier in Uithoorn?

Dit is een veel gestelde en terechte vraag. Wij kiezen er echter bewust voor om maatwerk te leveren. Daarom is het lastig om een vaste prijs per uur of vierkante meter te noemen. We vinden het belangrijk dat je 100% tevreden bent en doen het niet voor minder. Bij interesse komen we uiteraard vrijblijvend bij je langs om de wensen te bespreken en de situatie te bekijken zodat we de exacte kosten kunnen voorleggen, zonder verrassingen achteraf. Neem contact met ons op om jouw wensen of ideeën aan ons voor te leggen.

Koot Grond-, Weg & Waterbouw is aangesloten bij het platform hovenier.nl

Projecten hovenier Uithoorn

Inmiddels hebben we meerdere (tuin)projecten in Uithoorn mogen realiseren. Zo hebben we onder andere een tuin mogen aanleggen bij een rijwoning in het nieuwbouwproject Aangenaam Legmeer en hebben we ook een vlonder aangelegd en schuttingen geplaatst bij andere woningen in dit project. Ook voor bestaande woningen hebben we diverse projecten uitgevoerd.