Schutting laten plaatsen

Een schutting laten plaatsen? Het plaatsen van een schutting in de tuin is niet alleen praktisch, het geeft ook een mooie uitstraling aan de tuin. Wij leveren de schutting zelf aan en kunnen deze vaak al in één dag plaatsen. We werken uitsluitend met kwalitatief goede materialen zodat je er zeker de komende 10 jaar geen omkijken naar hebt.

  • Home
  • Werkzaamheden
  • Schutting laten plaatsen

Schutting inclusief plaatsen

Wanneer je een schutting laat plaatsen is het makkelijk als de schutting ook direct wordt aangeleverd. Dat zorgt er voor dat je zelf geen berekeningen hoeft te maken en wij weten wat we plaatsen. Naar wens plaatsen we bijvoorbeeld een hardhouten schutting, hout-beton schutting, Zweeds rabat of een schutting van douglashout. We zullen je altijd begeleiden in de keuze voor materialen. We letten daarbij goed op de stevigheid van de schutting. Let hier bij andere aanbieders ook goed op. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor hardhouten schermen, is het belangrijk om te weten hoeveel lamellen het scherm heeft en of het scherm twee of drie horizontale bevestigingslatten heeft. Hier zit een duidelijk prijsverschil in. Om er zeker van te zijn dat de schutting alles aankan, plaatsen wij, afhankelijk van de situatie, ook nog 1 of 2 beschoeiingsplanken tussen de palen.

Collectief schutting laten plaatsen

Ga je in een nieuwbouwwoning wonen? Dan is het slim om samen met buren een schutting te laten plaatsen. Dat scheelt niet alleen in de kosten, het geeft ook een mooie uitstraling wanneer meerdere buren dezelfde schutting plaatsen. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van schuttingen voor meerdere woningen tegelijk. We leveren alle materialen aan en plaatsen de schutting precies op de grens. Wanneer je collectief een schutting laat plaatsen, voorkom je gezeur achteraf. We gaan pas weg als alle partijen tevreden zijn.

Beton schutting laten plaatsen

Tegenwoordig zie je dat er veel gebruik wordt gemaakt van een hout-beton schutting. Men kiest dit soort schutting vaak voor de stevigheid van het materiaal. Dergelijke schuttingen worden namelijk in de grond verankerd met cement. Het plaatsen van een beton schutting is een specialistische en zware klus. Wij hebben het juiste gereedschap en materieel in huis om deze klus uit handen te nemen. Twijfel je tussen een volledig houten schutting of een hout-beton schutting als het gaat om stevigheid? Geen zorgen! Ook een volledig (hard)houten schutting is een goede keuze als het gaat om stevigheid. 

Wat kost een schutting laten plaatsen?

De kosten om een schutting te laten zetten is afhankelijk van het soort materiaal en het aantal strekkende meters. Kies je bijvoorbeeld voor een (hard)houten schutting, een hout-beton schutting of een composiet schutting? Een vaste prijs is daarom vooraf moeilijk te noemen. We bekijken graag eerst de bereikbaarheid van de plek waar de schutting geplaatst moet worden en met welke grond we te maken hebben. We adviseren daarnaast graag over de verschillende materialen en kunnen eventueel stalen meenemen. Online zijn er veel aanbieders met een all-in prijs voor materiaal en plaatsen. Ga je vergelijken? Vraag dan naar de kwaliteit van het te gebruiken materiaal. Durf ook te vragen naar de manier van bevestiging in de grond. Wil je een vrijblijvende offerte? We komen graag langs voor advies en een voorstel.

Schutting laten plaatsen? Dit zijn de voordelen

Het plaatsen van een schutting is een klus die je in principe zelf zou kunnen uitvoeren. Echter, wil je het door een onafhankelijke partij laten doen, omdat je bijvoorbeeld rekening moet houden met buren? Dan is het slim dit uit te besteden. Daarnaast zul je zeker verschil zien in een zelf geplaatste schutting ten opzichte van een door een professionele partij geplaatste schutting. Het laten zetten van een schutting kent nog meer voordelen:

Veelgestelde vragen over het laten plaatsen van een schutting.

We vinden het moeilijk een standaard prijs te noemen voor een product waarbij nog keuze's gemaakt moeten worden. Weet je al welk materiaal je precies wilt? Neem dan contact met ons op via het formulier voor een prijsinschatting. Houdt er rekening mee dat wij uitsluitend werken met kwalitatief goede materialen waar wij zelf 100% achter staan. Dit heeft invloed op de prijs, maar ook op het plezier en comfort dat je er later van hebt.
Jazeker! Sterker nog, dat doen wij heel vaak! Voor bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten loont het de moeite om gezamenlijk (bijvoorbeeld met meerdere buren) een schutting af te nemen. Wij leveren al het materiaal en komen het bij alle woningen plaatsen. Uiteraard precies op de grens!
Gemiddeld zijn wij tussen de 1 a 2 dagen bezig met het plaatsen van een schutting. Gaat het om een kleinere tuin? Dan hebben we in de meeste gevallen genoeg aan 1 dag. Je hoeft niet perse thuis te blijven. Zolang wij de tuin kunnen betreden kunnen we aan het werk.
Dat kan uiteraard. We leggen ook complete tuinen aan.