Voortuin aanleg

Een nieuwe voortuin laten aanleggen? Met een voortuin aanleg verander je direct het aanzicht van jouw woning. Het is als het ware het visitekaartje van jouw woning. Pak de aanleg van een nieuwe voortuin daarom direct goed aan en laat het over aan ons!

  • Home
  • Werkzaamheden
  • Voortuin aanleg

Voortuin laten aanleggen

Het springt direct in het oog wanneer een woning een mooie voortuin heeft. Het is vaak ook duidelijk terug te zien wanneer de aanleg van de voortuin is gedaan door een ervaren partij. De voortuin speelt een belangrijke rol in de aanzicht van de gehele woning, dus wil je dat dat goed gedaan wordt. Laat je je voortuin door ons aanleggen? Dan denken we graag met je mee over de functies van de voortuin en hoe we het zo goed mogelijk laten aansluiten bij het aanzicht van de woning.

Voortuin aanleggen ideeën

Heb je nog geen goed idee hoe de voortuin er precies uit moet komen te zien en ben je op zoek naar inspiratie? Door onze ruime ervaring kunnen wij je hierin adviseren en inspireren. In het proces bespreken we samen de wensen en komen zo tot een ontwerp. Daarna kijken we naar de te gebruiken materialen. Heb je een bestaande voortuin en wil je dat die een upgrade krijgt? Ook dat is mogelijk! Zo kunnen we bijvoorbeeld de tegels opnieuw leggen met een vers zandbed. Zo heb je weer jaren plezier van jouw opgefriste voortuin.

Voortuin nieuwbouw

Net een nieuwbouwwoning gekocht of net opgeleverd? Dan is de voortuin vaak niet het eerste wat je laat doen. Vaak is de voortuin zelfs iets dat nieuwe woningbezitters over het hoofd zien wanneer zij een begroting maken voor alle werkzaamheden die gedaan moeten worden in en rondom de woning. Aan de ene kant is dat logisch, aan de andere kant ook zonde! Door het laten aanleggen van een voortuin heb je direct een mooie entree waardoor je je sneller thuis gaat voelen. Je zult zien dat velen zullen volgen wanneer jij jouw voortuin al snel na oplevering laat doen. Bij een mooie nieuwe woning hoort een mooie nieuwe voortuin.

Voortuin laten aanleggen in jouw stijl

Wanneer je een voortuin wilt laten aanleggen is het handig om na te denken over de stijl die jouw voortuin moet krijgen. Wil je bijvoorbeeld een strak moderne voortuin, of misschien wel een Japanse voortuin? Met het gebruik van de juiste materialen is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende stijlen:

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van de wensen en het gekozen materiaal. In het materiaal zitten vaak grote prijsverschillen die te maken hebben met het verschil in kwaliteit en duurzaamheid. Ga je voor een opfrisbeurt van de voortuin? Dan ben je uiteraard goedkoper uit en kunnen we de materialen in de meeste gevallen hergebruiken. Bespaar niet teveel op de aanleg van een voortuin; het is immers toch het visitekaartje van jouw woning!
We denken graag mee na over een ontwerp van de voortuin. Dat doen we samen, zodat we er zeker van zijn dat al je wensen terugkomen.