Riolering aanleggen

Het op de juiste manier aanleggen van riolering voorkomt verstoppingen, verzakkingen en andere problemen. Wij plaatsen al ruime tijd riolering voor nieuwbouw, wegenbouwprojecten of in tuinen bij bijvoorbeeld wateroverlast. We zorgen altijd voor het juiste materiaal en leggen het op het juiste afschot zodat er nooit problemen zullen ontstaan.

  • Home
  • Werkzaamheden
  • Riolering aanleggen

Riolering aanleggen?

Het aanleggen van riolering vraagt om expertise, ervaring en het juiste materieel om de aanleg tot een succes te maken. Een fout is snel gemaakt en de gevolgen daarvan zijn vaak niet te overzien. Schakel daarom een vakkundige partij in om deze klus uit te laten voeren. Wij hebben ruime ervaring met de aanleg van riolering voor bijvoorbeeld nieuwbouw, tuinhuizen, verbouwingen, of wegenbouwprojecten. Riolering aanleggen is bijvoorbeeld ook van toepassing wanneer je een overkapping laat plaatsen of wateroverlast hebt in de tuin of elders op jouw terrein.

Riolering aanleggen afschot

Op afschot plaatsen van riolering is cruciaal. Wanneer dit niet op de juiste manier wordt aangelegd, kan dat de oorzaak zijn van verstoppingen. Het op afschot plaatsen zorgt er voor dat vloeistoffen goed afgevoerd kunnen worden. Houd daarbij ook rekening met de diameter van de rioleringspijp, die voldoende groot moet zijn om de hoeveelheid water weg te laten stromen. Wij maken hiervoor van tevoren berekeningen en sluiten de riolering vervolgens aan op een bestaand netwerk, put, pomp of ander geschikt afvoerpunt. Wanneer het uitsluitend gaat om het afvoeren van regenwater, kunnen we vaak gebruik maken van een bestaande regenpijp in de buurt.

Aanleggen van riolering in de omgeving

Inmiddels hebben we meerdere projecten afgerond waarbij we riolering hebben aangelegd. We plaatsen voornamelijk riolering in de Gemeente Uithoorn, Gemeente De Ronde Venen, Gemeente Nieuwkoop en Gemeente Amsterdam.

Riolering aanleggen kosten

De kosten voor het aanleggen van riolering zijn erg afhankelijk van de situatie. Het is altijd maatwerk, waardoor een vaste prijs per meter vaak niet de kosten dekt. Daarnaast voeren we onze werkzaamheden graag perfect uit, zeker wanneer het gaat om iets belangrijks als riolering. Daarom komen we graag eerst even langs om de situatie te bekijken en de wensen te bespreken. Dat levert de beste en meest eerlijke offerteprijs op. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ook beschikbaar voor inhuur en aanneming van overig grondwerk.