Tuinaanleg Villa in Aalsmeer

Voor deze prachtige vrijstaande villa in Aalsmeer hebben wij deze strakke maar gebruiksvriendelijke tuin mogen realiseren.

  • Home
  • Projecten
  • Tuinaanleg Villa in Aalsmeer

Tuinaanleg Villa Aalsmeer

Voor deze prachtige vrijstaande villa in Aalsmeer hebben wij een complete tuinaanleg aangenomen en de samenwerking opgezocht met Theijssen & De Jong Hoveniers. In deze grote tuin hebben we er voor gekozen om een opvallend object in de vorm van een vijver te plaatsen. Deze vijver is in lijn met het terras aan de achterkant van de woning. Daarnaast is er in een groot gedeelte van de tuin gras geplaatst, gezien de wens voor een ruimte om de kinderen te kunnen laten voetballen/spelen.

Strak, maar gebruiksvriendelijk

Bij de villa past een strakke tuin. Maar de familie vond het ook belangrijk dat de tuin gebruiksvriendelijk zou worden. Daarom hebben we verschillende verblijfsruimten gemaakt met een groot oppervlakte die ieder een eigen functie heeft. Daarnaast hebben we tegels gelegd die onderhoudsvrij zijn gevoegd. Dat wil zeggen dat er minder kans is op onkruid. Om de tuin verder zo natuurlijk mogelijk te maken hebben we een diversiteit aan beplanting geplaatst en gezorgd voor een lichtplan om de tuin ook ’s avonds mooi uit te lichten. 

Werkzaamheden:

Dit project bevat de volgende elementen.