Tuinpoorten Amstelveen

In Amstelveen hebben wij dubbele hardhouten Tuinpoorten geplaatst voor meerdere woningen. Naast een elegante uitstraling en praktische toegang tot de tuin biedt een poort tevens de mogelijkheid om de auto te kunnen parkeren in de tuin.

  • Home
  • Projecten
  • Tuinpoorten Amstelveen

Tuinpoorten

Voor deze rij nieuwbouwwoningen in Amstelveen hebben wij kwalitatief hoogwaardige hardhouten tuinpoorten gezet. Door dit project gezamenlijk met buren op te pakken is er bespaard op kosten. Daarnaast geeft het een rustige en mooie uitstraling wanneer dit voor meerdere woningen hetzelfde is.

Garagepoorten

Dergelijke poorten worden veel gebruikt om bijvoorbeeld een toegang naar de garage of oprit te realiseren. In dit geval was het vanuit het bouwproject een vereiste om de auto eventueel kwijt te kunnen in de tuin. Met een houten tuinpoort zorg je voor een mooie natuurlijke afscheiding van de tuin, dat makkelijk door zou kunnen lopen in een schutting. Toch blijft de mogelijkheid aanwezig om de auto in de tuin te parkeren. 

Stevige houten tuinpoorten

De kwaliteit van het hout is belangrijk geweest in de materiaalkeuze van deze poorten. De bewoners is geadviseerd om voor hardhout te kiezen, een materiaal dat vele malen langer meegaat dan andere houtsoorten. Voor een element dat dagelijks gebruikt gaat worden is het belangrijk om niet te besparen op materiaal. Wij hebben gekozen voor een hoge kwaliteit hardhout, in combinatie met RVS beslag. Deze kwaliteit ga je uiteindelijk terugzien in de rechtheid. Iets wat voor poorten een vereiste is, zodat de poort netjes opent en sluit.